Kylpyammeet

Kylpyamme on omiaan luomaan ylellistä spa-tunnelmaa kotiin. Ammeita on saatavissa useissa eri koissa ja muodoissa, porejärjestelmällä tai ilman. Jos nautit kiireettömästä tunnelmasta, mikään ei voita rentouttavaa, lämmintä kylpyä pitkän päivän päätteeksi.

Duravit kylpyammeet

Duravitin kylpyammeet valmistetaan paksulla saniteettiakryylikerroksella päällystetyistä lasikuiduista. Saniteettiakryyli on erinomainen pinta ammeelle. Se pitää veden pitkään lämpimänä, se ei ime itseensä mitään väriaineita tai hajuja, ja se voidaan helposti korjata mikäli pinta vaurioituu tai naarmuuntuu. Lasikuituamme on lisäksi erittäin kevyt verrattuna esimerkiksi valurautammeisiin, jolloin lattian kantavuuden kanssa ei tule ongelmia.

Uutuutena löytyy DuraSolid® mineraalivaluamme sarjassa Cape Cod. Mineraalivaluammeen pinta on silkkisen pehmeä ja miellyttävä.

Gessin kylpyammeet

Gessin kylpyammeet ovat Cristalplant® -materiaalia. Italialainen Cristalplant® on ainutlaatuinen 100% kierrätykseen kelpaava matta valkoinen komposiittimateriaali, joka on hypoallergeeninen ja tulenkestävä. Kylpyammeen mattapinta tuntuu ihoa vasten satiinin pehmeältä, taaten ihanan kylpynautinnon.

Axorin kylpyammeet

Axorin kylpyammeet valmistetaan mineraalivalusta, jossa geelipinnoite. Ammeet ovat veistoksellisia ja suunniteltu sopimaan Axorin ammehanasarjoihin toiminnallisesti ja esteettisesti.


Duravit
Gessi
Axor