Design Pesualtaat

Lue alta laajasta valikoimastamme ja löydä juuri itsellesi sopiva design pesuallas.

Duravit Pesualtaat

Saksalaisen Duravitin nimi koostuu kahdesta osasta: ”dura”, joka tarkoittaa kestävä ja ”vit” joka tulee latinalaisesta sanasta ”vita”, elämä. Duravitin jo vuodesta 1817 valmistama posliini on erittäin kestävä ja käytännöllinen materiaali arkikäytössä ja on siksi ollut suosittu materiaali pesutiloissa jo vuosisatoja. Savi, kaoliini, kvartsi ja dolomiitti sekoitetaan keskenään ja poltetaan 1280°C -asteisessa polttouunissa. Lopputuloksena on kivenkova pesuallas, jonka lasitettu sileä pinta on hygieeninen, naarmuuntumaton, haalistumaton ja lämmönkestävä. Posliininen design pesuallas sopii erinomaisesti yksityisiin kylpyhuoneisiin tai julkisiin tiloihin ja pysyy hyvännäköisenä vuosikymmeniä.

Gessi Pesualtaat

Italialainen Gessi valmistaa pesualtaita saniteettiposliinista, Cristalplant® RAL Colour:ista, Ceramilux®:ista ja Gres:ista.

Cristalplant® Pesualtaat

Cristalplant® on ainutlaatuinen 100% kierrätykseen kelpaava matta valkoinen komposiittimateriaali, joka on hypoallergeeninen ja tulenkestävä. Pesualtaan mattapinta tuntuu satiinin pehmeältä. RAL Colour tarkoittaa, että pesualtaan ulkopinta voidaan lakata missä tahansa RAL-värissä, eli värivaihtoehtoja on satoja.

Ceramilux® Pesualtaat

Ceramilux® on italialainen keksimä ja patentoima materiaali, jolla samat ominaisuudet kuin Cristalplantilla. Erona on, että Ceramilux -altaan geelipinta on aina kiilto valkoinen.

Gres Pesualtaat

Gres on jo satoja vuosia vanha luonnonmateriaali, tehty vedestä ja savesta. Allas pinnoitetaan ultrakestävällä lasipinnoitteella, joka tekee design pesualtaasta käytännössä ikuisen. Gres -altaita saa valkoisina, mustina tai puoliksi läpikuultavina (semi opaque).

Alape Pesualtaat

Alape on sveitsiläinen yritys joka on tunnettu teräsemalialtaistaan. Teräsemali on erittäin ohut ja kestävä materiaali, josta saadaan tehtyä teräväreunaisia, ”skarppeja” muotoja erona saniteettiposliinin muhkeampaan muotoon. Alapen design pesualtaat ovat erittäin kestäviä jokapäiväisessä käytössä.


Duravit
Gessi
Alape